Vopsea de par Henna - 30 min

15,80 lei

Pigment renumit in lumea vopselelor pentru naturaletea si beneficiile pe care le ofera parului, henna coloreaza fara a degrada si ofera reflexii frumoase, bogate, care iti vor atrage atentia. Se combina cu diverse ingrediente, in functie de culoarea de par pe care doresti sa o obtii.

Mod de folosire: in functie de recomandari, amesteca cu diverse ingrediente, pentru obtinerea culorii vizate. Lasa sa actioneze de la 30 de minute in sus, corespunzator nivelului de intensitate pe care il vizezi.

Principalul avantaj al vopsirii cu Henna Sonia este reprezentat de formula care nu altereaza sanatatea parului tau, eliminand ingrediente novice regasite in majoritatea vopselelor de pe piata. Parul este mai moale si mai matasos, iar stralucirea si luminozitatea ii sunt accentuate. Nuantele rezultate sunt frumoase, vibrante, intensificandu-se in timp, dupa ce pigmentul de culoare patrunde integral in fibra capilara. Diminueaza caderea parului si fortifica firul de par, alte avantaje pe care nu le treci cu vederea. Pretul mic nu are cum sa nu te impresioneze.

Related Products