Diurofit 1

12,50 lei

U64

Susţine buna funcţionare a aparatului urinar, contribuind la eliminarea apei din organism pe cale urinară.

INGREDIENTE/CAPSULĂ:

-extract uscat de frunze de mesteacăn (Betulae folium) standardizat în min. 1% flavonoide 102,5 mg

-frunze de mesteacăn (Betulae folium) 82 mg

-troscot (Polygoni avicularis herba) 82 mg

-flori de hibiscus (Hibisci flos) 61,5 mg

-rizomi de pir (Agropyri repentis rhizoma) 61,5 mg

-extract uscat de flori de hibiscus (Hibisci flos) standardizat în min. 5% polifenoli 20,5 mg.

Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

 

Mesteacănul exercită, în primul rând, o acţiune diuretică; de asemenea, favorizează eliminarea acidului uric şi a colesterolului, contribuie la dizolvarea acumulărilor minerale de la nivel urinar, scade uşor tensiunea arterială.

 

Hibiscusul, consumat mai ales sub formă de ceai, pentru aroma sa plăcută, acrişoară, are proprietăți diuretice şi de moderare a valorilor tensiunii arteriale.

 

Troscotul acţionează asupra epiteliului renal, favorizând creşterea cantităţii de urină eliminată, însă fără a produce o eliminare accentuată de potasiu, având şi efect uşor de reducere a tensiunii arteriale.

 

Pirul este o plantă diuretică; datorită sărurilor de potasiu din compoziţia sa, împiedică spolierea organismului de săruri minerale prin creşterea diurezei.

 

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

-susţine funcţia excretoare a rinichilor, favorizând eliminarea apei din organism prin efectul diuretic

-susţine eliminarea surplusului hidro-salin acumulat în ţesuturi

-contribuie la moderarea valorilor tensiunii arteriale.

 

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

 

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Femeile însărcinate pot lua câte o capsulă de 2-3 ori pe zi timp de 4 săptămâni. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

 

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

 

MOD DE ADMINISTRARE:

1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese*. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3 luni.

 

Recomandăm cure alternative de câte 3 luni cu capsule DIUROFIT 1-U64, urmate de capsule DIUROFIT 2-U64A. Puteţi începe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectând alternanţa între ele de 3 luni.

 

*între mese înseamnă că administrarea să nu fie asociată cu alimentaţia, de aceea este optim să se facă la distanţă de minim o oră faţă de la ultima masă, şi o oră faţă de masa următoare. Aceasta presupune că produsul se poate administra dimineaţa, cu minim o oră înainte de masă, iar seara la minim o oră după masă.

 

 

ASOCIERI RECOMANDATE:

-pentru stimularea diurezei produsul se poate asocia cu ceai Diurosept-U60/U62

-pentru buna funcţionare a inimii produsul se poate asocia cu capsule Calmocard 1-C35 şi Calmocard 2-C35A sau ceai Calmocard-C22/C23

-pentru menţinerea unei tensiunii arteriale sănătoase produsul se poate asocia cu capsule Fitotensin 1-C27 şi Fitotensin 2-C27A, ceai T-Tensiune -reteţa farm. Farago-C26, ceai Tensiune-C25/C36.

 

SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:

Recomandăm un regim hiposodat cu evitarea alimentelor care conţin cantităţi mari de sare de bucătărie (murături, mezeluri, telemea, chipsuri, măsline, alune sărate, conserve, vegeta) sau de sodiu (lapte și produse lactate, ouă, carne de vită, ţelină, spanac, ape minerale bogate în sodiu), aditivi alimentari cu sodiu care nu atrag atenția deoarece nu au gust sărat (glutamat monosodic, benzoat de sodiu, bicarbonat de sodiu, sulfitul și nitritul de sodiu).

Consumaţi 2-3 litri de lichide pe zi (apă plată sau de izvor, ceaiuri diuretice, sucuri de legume şi fructe crude). Acestea sunt esenţiale pentru a “spăla” tractul urinar şi a elimina substanțele nefolositoare rezultate în urma metabolismului

Related Products