Cauta produsul care te intereseaza
41,00 lei

Cantitate: 500ml Crema tratament cu miere naturala PURA. Contribuie în mod activ la regenerarea parului, mai ales al celui deteriorat sau alb. Recomandari: pentru toate tipurile de par.

156,00 lei

Cantitate: 30ml creaza un aspect luminos și radiant reduce puternic apariția ridurilor creaza o piele mai fină

59,00 lei

Cantitate: 300ml Combate cauzele si formele de manifestare a celulitei. Activeaza microcirculatia, impiedica stocarea excesiva a grasimilor in tesuturi si reduce edemele celulitice

48,00 lei

Cantitate: 500ml Crema tratament cu ulei de argan si extract de coada calului. Contribuie în mod activ la regenerarea parului, mai ales al celui deteriorat si lipsit de stralucire. Recomandari: pentru toate tipurile de par.

48,00 lei

Cantitate: 500ml Crema tratament pentru par cu ulei de jojoba, ulei de soia si unt de shea Contribuie în mod activ la regenerarea si repararea parului, mai ales al celui deteriorat Recomandari: pentru toate tipurile de par.

117,00 lei

creaza un aspect luminos și radiant hidrateaza, hraneste, catifeleaza contine pulbere extra-fină de diamant si venin de vipera 100% natural

33,00 lei

Cantitate: 50ml Recomandat in: nevralgii (durere localizata pe traiectul unui nerv) artralgii (dureri articulare) mialgii (dureri musculare)

60,00 lei

Cantitate: 100ml Recomandat in: nevralgii (durere localizata pe traiectul unui nerv) artralgii (dureri articulare) mialgii (dureri musculare)

Arata 1 - 8 din 8 produse