Produse FARES

pe pagina
19,50 lei

Susține capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări. Contribuie la calmarea stresului psihic şi la îmbunătăţirea dispoziţiei în condiţiile unui stil de viaţă solicitant.

4,40 lei

Ajută la menţinerea unei stări de bine mental şi psihic în condiţii de suprasolicitare şi stres. Acest ceai nu generează stare de somnolenţă.

8,00 lei

Apa alcalină - neutralizează reziduurile acide din corpul omenesc şi le lichefiază pentru a fi eliminate de către organele excretoare.

2,50 lei

Ajută la eliminarea disconfortului abdominal la sugari şi copii mici.

13,50 lei

Contribuie la eliminarea microorganismelor potențial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar și de la nivelul pielii

15,60 lei

Contribuie la eliminarea microorganismelor potențial patogene din tractul respirator, digestiv și genito-urinar.

16,20 lei

Ajută la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor Contribuie la reducerea disconfortului la nivel articular şi la evitarea degradării cartilajelor  

18,20 lei

Menţine mobilitatea şi flexibilitatea articulaţiilor. Ajută la reducerea disconfortului la nivel articular şi la evitarea degradării cartilajelor.

19,50 lei

Ajută la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din tractul respirator şi genito-urinar.

4,50 lei

Ceai aromat din fructe si plante, cu macese, zmeura, afine, mure.

2,30 lei

Susţine sănătatea tractului respirator Ajută la menţinerea unui sistem gastro-intestinal sănătos

2,20 lei

Sprijină digestia, ajută la reducerea disconfortului digestiv. Sprijină refacerea ţesutului cutanat. Ajută la calmarea iritaţiilor căilor respiratorii.

Arata 1 - 12 din 83 produse